ANKARA / MAMAK - Çocuk Sevenler Anaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapasamında okulumuz öğrencileri Türk Kültürüne yönelik etkinliklere katılmaya devam ediyor. Karagöz- Hacivat gölge oyunu,

Keloğlan Masalı, Nasredin Hoca fıkrası ve Ailelerimizin de katılımıyla tekerleme, şiir, mani günleri gerçekleştirildi.

Geleneksel oyunlarımızdan Körebe oynandı. Çocuklar bu süreçte eğlenceli vakit geçirdi.

Ock

Etkinlik haftası kapsamında  çocuklarımız film izlediler, keyifli vakit geçirdiler.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında çocuk kitabı yazarı Burcu DİKMEN, anasınıfı öğrencilerimizle buluştu. Çocuklarımıza etkileşimli olarak kitabını okuyup etkinlikler uyguladı. Çocuklar süreçten büyük keyif aldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında KIŞ GELİYOR, BEYAZ ve BÜYÜTEÇ kitaplarını etkileşimli okuduk. Eşleştirme kartları ile bilinmeyen sözcükleri bulduk. Hepimiz birer sözcük kaşifi olduk. Baktık, gördük, uyguladık.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ  kapsamında PATİSKA kitabını okuduk. Bilinmeyen kelimeleri bulduk. Tahminlerimizi söyledik.

Ock

En Uzun Gece de PİJAMA PARTİSİ Temalı Aile Katılımlı Etkileşimli Kitap Okuma Etkinliğimiz

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıflarımızda uyguladığımız Etkileşimli Kitap Okuma Etkinliğimiz.

Aileler çocuklarıyla evde kitap okudular.